Korte levertijd

Ruime keuze

Goeie kwaliteit

Contactformulier

Wat voor soort geschenk zoek je?

Hoeveel stuks wil je?

Welke kwaliteit wil je?

Ga naar contact

Gelegenheden om relatiegeschenken te geven

Standaard gelegenheden voor relatiegeschenken

Er zijn een aantal standaardgelegenheden waarbij al jaren relatiegeschenken worden uitgewisseld. Een voorbeeld hiervan is kerst en nieuwjaar. Tevens is dit ook meteen de meest gebruikelijke periode om relatiegeschenken te versturen. Andere veelvoorkomende gelegenheden zijn verjaardagen, jubilea of belangrijke gebeurtenissen binnen een van de bedrijven.

Tip: voor kerstpakketten op maat of originele kerstgeschenken tegen de beste prijs zijn verkrijgbaar bij Company of Gifts >>

Minder gebruikelijke gelegenheden voor relatiegeschenken

De laatste jaren worden steeds meer gebeurtenissen of datums gebruikt als gelegenheden om relatiegeschenken uit te wisselen. Bedrijven willen er op die manier voor zorgen dat de partners constant aan hun herinnerd worden. Carnaval, Pasen, bevrijdingsdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, het WK of EK voetbal en de nationale secretaressedag zijn slechts enkele voorbeelden van dit soort dagen.

Welke gelegenheid is het beste?

Een relatiegeschenk wordt gegeven met een bepaald doel. De mogelijke doelen bespreken we op de pagina Doelen Relatiegeschenken. Volgens sommigen zou ieder bedrijf relatiegeschenken moeten geven als marketingtool. We hebben hierboven een aantal gelegenheden genoemd, maar het beste is eigenlijk om een speciale of originele gelegenheid te kiezen, waarop u de enige bent die uw partner een geschenk geeft. U valt dan meer op tussen alle anderen. Een origineel moment zorgt voor een gunstig psychologisch effect van uw relatiegeschenk.