Korte levertijd

Ruime keuze

Goeie kwaliteit

Contactformulier

Wat voor soort geschenk zoek je?

Hoeveel stuks wil je?

Welke kwaliteit wil je?

Ga naar contact

Succesvolle relatiegeschenken

Nuttige geschenken

Nuttige geschenken worden altijd gewaardeerd, vooral in tijden van crisis. Gebruiksvoorwerpen voor in de keuken of op kantoor zijn voorbeelden van nuttige geschenken. Denk bijvoorbeeld aan een brievenopener, een flessenopener of een kurkentrekker. Als u dit slim aanpakt dan kunt u uw logo en bedrijfsgegevens laten bedrukken op uw gift. Hierdoor wordt uw partner telkens dat hij het voorwerp gebruikt aan u herinnerd. Daarnaast kunt u uw gift altijd een persoonlijke touch geven.

Wijnpakketten

Een traditioneel, klassiek relatiegeschenk dat het altijd goed doet is een wijnpakket. Wijn is een ideaal cadeau omdat er altijd wel een gelegenheid komt waarbij wijn gedronken wordt, ook op de zaak. Denk aan een jubileum, barbecue, receptie of een borrel. Wijnpakketten zijn tevens in alle maten verkrijgbaar, zowel als pakket met nog wat knabbels erbij, maar ook als 2-vaks wijnpakket. Zodoende kunt u kiezen wat u het meest geschikt vindt voor uw zakenpartner. Tip:

Horloges

Een horloge wordt meestal gegeven bij een jubileum. Toch kunnen horloges ook als relatiegeschenk gegeven worden. In sommige gevallen worden de horloges bedrukt. Dit is dan tegelijkertijd reclame voor uw bedrijf of firma. De horloges hoeven helemaal niet duur te zijn en zijn vaak in verschillende designs verkrijgbaar. Tip:

Pennen

Iedereen gebruikt wel eens een pen. Of dat nu dagelijks is of heel af en toe, iedereen gebruikt ooit een pen. Daarom zijn pennen er ook in zoveel verschillende soorten en maten en zijn ze zo geschikt als relatiegeschenk. Ze worden bijvoorbeeld vaak rond de kerst verstuurd. Ook op een pen is het zeer gemakkelijk om uw logo of bedrijfsgegevens op een pen te laten bedrukken. Zo wordt uw zakenpartner iedere keer aan u herinnerd wanneer hij de pen gebruikt. Gebruikt iemand anders de pen? Ook goed, dat is dan weer gratis reclame.

Parfum

Parfum als relatiegeschenk, dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar het werkt wel! Bovendien is het een ontzettend origineel cadeau. Veel bedrijven hebben tegenwoordig namelijk parfum op het toilet of kantoor staan, voor zowel personeel als bezoekers. Het kan natuurlijk ook een persoonlijk relatiegeschenk zijn voor uw zakenpartner. Welke parfum moet u dan geven? Bekijk even de top 10 mannengeuren en de top 10 vrouwengeuren en bestel meteen uw parfum op Online Parfumerie Shop: