Korte levertijd

Ruime keuze

Goeie kwaliteit

Contactformulier

Wat voor soort geschenk zoek je?

Hoeveel stuks wil je?

Welke kwaliteit wil je?

Ga naar contact

Kerstgeschenken en kerstpakketten

Een geschenk krijgen is leuk, maar een geschenk geven is nóg leuker! Denk eens aan uw werk, hoeveel relaties u daar heeft rond lopen. Het kan van alles zijn, collega's, zakenpartners, klanten. Allemaal hebben zij een bepaalde relatie met u, en u wilt natuurlijk niet dat deze verslechtert. Kerstmis is hét perfecte moment om uw relaties iets te geschenken. Kerstmis is namelijk de tijd van gezelligheid en waardering. Zo kunt u uw werknemers iets geschenken voor hun harde werken van het afgelopen jaar waardeert, of uw zakenpartners voor de aangename samenwerking. Een relatiegeschenk bevordert zelfs de relaties op 3 manieren, namelijk:

1. Waardering
Met een relatiegeschenk laat u zien dat u de relatie waardeert. Het is natuurlijk altijd fijn dat waar u mee bezig bent, ook gewaardeerd wordt vanuit de andere kant van de relatie.
2. Samenwerking bevorderen
Een relatiegeschenk werkt stimulerend voor de ontvanger. Hij of zij ziet dat u hen waardeert, waardoor ze een goed gevoel krijgen bij de relatie. Dit motiveert hen alleen nog maar meer om de lijn door te trekken.
3. Onthouden worden
Wanneer de ontvanger het relatiegeschenk ziet, zal hij of zij terug denken aan het bedrijf waarvan deze ontvangen is. Zo blijft u top of mind op het gebied van klanten, zakenpartners én werknemers.

Een relatiegeschenk is dus een kleine moeite, maar vaak een groot gebaar. Het gaat niet zo zeer om wat u geeft, maar meer om dat u iets geeft. Zo zien de relaties dat u moeite doet en de relatie op prijs stelt. Wilt u helemaal uitpakken met uw relatiegeschenk deze Kerstmis? Probeer dan onvoorspelbaar te zijn met wat u geeft. Voeg bijvoorbeeld een leuk persoonlijk kaartje toe aan de kerstpakketten via Kerstpakkettenidee.nl. De persoonlijke touch bij een kerstgeschenk maakt het vaak helemaal af.

Onderzoek naar kerstgeschenken

Uit onderzoek is zelfs gebleken dat maar liefst 98% van de werknemers het op prijs stelt wanneer zij een kerstgeschenk ontvangen van hun werknemer, omdat deze kerstgeschenken vaak worden geassocieerd  door de werknemers over de waardering die zij krijgen van hun werkgever. Zelfs 52% van de werknemers zou het erg vinden wanneer zij geen kerstgeschenk zouden krijgen. 40% van de werknemers maakt het niet uit wat de waarde is van het geschenk, maar vindt dat het gebaar belangrijker is. Zo ziet u dus een kerstgeschenk steeds belangrijker wordt. Bij het ontvangen van een kerstpakket ziet het personeel dus dat zij daadwerkelijk gewaardeerd worden, en zullen zij het aankomende jaar nog wat harder hun best doen.